1. mars 2009
Forrige: 21. februar 2009 Neste: 12. mars 2009

Våre helter hadde en periode på Coruscant før neste oppdrag. Grakuushhk begynte å sjekke ut en del historier, pluss rettssaken. De offisielle papirene viste at Petrin Bunt hadde blitt kastet ut fra verkstedet sitt fordi han ikke hadde betalt husleia. Da Kiri slicet inn i faktureringssystemet, viste det seg at han hadde vært et par dager for sent ute med å betale siste husleie. Dellic Drons, viste det seg, hadde blitt tiltalt i en farse av en rettssak, uten å bli skikkelig representert, og med latterlig tiltale. Jax og Erdan fikk bare fengselsdommer for smugling.

Imperiet hadde satt i gang overvåkning av cella i håp om at flere Black Sun-operativer skulle besøke ham. Den eneste som besøkte ham var Asparon Kano, en togruta som var ambassadør for Shili. Heltene oppsøkte ham, og det viste seg at han ville vite om Dellic hadde fraktet noen shilitter som hadde forsvunnet sporløst. Det viste seg at Dellic ville snakke med heltene, og Kaz Nalant fikk elegant ordnet det slik at besøket skjedde mens overvåkningskameraene tilfeldigvis var avslått. Dellic sa at han hadde blitt torturert og anklaget for å frakte opprørere mot Imperiet.

Heltene var skuffet, men det var ikke noe de kunne gjøre. Avgjørelsen om justismord kom fra noen nær Keiseren, og man risikerte å bli eliminert om man protesterte for høyt. Verken Kaz eller Jasom var noe begeistret, de heller, men kalte det "politikk". Kaz kalte i stedet inn til et møte for å sende heltene på et nytt oppdrag, denne gangen til en romstasjon rundt en planet i samme system som Geonosis. Noe av grunnen var å fjerne oppmerksomheten fra dem…

Romstasjonen var en forskningsstasjon, der de forsket på krystallinske prosesser. De grodde røde krystaller fra sand de hentet fra planeten; krystallene skulle være fine til å stoppe blødning, når de bare fikk perfeksjonert prosessen. Det viste seg at a) Geonosis ikke var så begeistret for opersjonen, b) det meste av arbeidskraften var straffanger, og c) sersjanten for sikkerhetsstyrken var ingen ringere enn Arcen Entar, Cedines gamle flamme. Lederen for romstasjonen var professor Korgan.

På inspeksjon nede på planeten ble teamet angrepet av et par illsinte øgler. Etter å ha bekjempet dem fikk de se den røde sanden. Kiri sikret seg en neve grus, og mens hun var nede på planeten merket hun at noen prøvde å kontakte henne, uten at hun helt skjønte hvordan. Denne situasjonen forble uforløst idet heltene avsluttet inspeksjonen og beveget seg over i Banthajegeren igjen…

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License