10. mai 2011
Forrige: 25. april 2011 Neste: 7. juni 2011

Heltene oppsøkte Pavel Terol på cantinaen The Invisible Hand. Vold oppsto. Etterhvert ble den bevisstløse Terol slept tilbake til Gnawers' Roost, der de forhørte ham. Det viste seg at Pavel Terol var et falskt navn. Hans ordrer var å drepe enhver som kom til ham og spurte ham om Prosjekt Sarlacc. Han oppga den kontaktinformasjonen han hadde til oppdragsgiverne sine, men la også inn et trackingprogram. Batti oppfattet dette, og heltene la en snedig felle mens de gjemte seg inne på naborommet.

Det endte med at hotellet ble evakuert. Kadavrin og Batti gikk ut for å blande seg med folkemengden, mens Shado og Kiri gikk opp på taket. Det siste viste seg å ikke være så lurt, da det var en AT-AT der som hadde fri sikt til taket. Vold oppsto, Kadavrin og Batti ble klemt inn i en politispeeder, mens Kiri og Shado tok over AT-ATen. Underveis greide Kadavrin og Batti å rekruttere en assistent. Shado og Kiri måtte slåss mot en annen AT-AT, men vant. De vekket så opp en av AT-AT-pilotene og fikk pekt ut retningen til fengselet der de andre var på vei.

Batti lot som om han var en farlig mann som måtte forhøres. Sjefen for fasiliteten avslørte at han visste noe om Prosjekt Sarlacc, så Kadavrin og Batti slo ham ned og tok ham med. Det ble en dramatisk flukt tilbake til Audacious, der en rekke imperiefolk forsøkte å hindre skipet i å ta av, men til liten nytte. Med to fanger og to gjester (som sa de ville til Tatooine) ombord, gikk våre helter inn i hyperrommet.

Planen var å hoppe til Tatooine via Iridonia, men det gikk ikke helt som forventet…

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License