12. januar 2010
Forrige: 14. desember 2009 Neste: 26. januar 2010

Heltene la ut fra felucianerlandsbyen i fullt firsprang etter å ha forsikret seg om at ungene var på bedringens vei. Vel framme greide Kadavrin å bløffe seg inn mens de andre gjemte seg. Deretter fikk stormtrooperen han hadde bløffet en lyssabel gjennom kroppen, og de andre slapp inn i det som lignet en garasje. Litt kjapp research i skranken viste at mannskapet på basen var en løytnant, 10 stormtroopere hvorav en sersjant, to vaktdroider og en sivil radiotekniker.

I etasjen under var det en korridor. Utenfor en av dørene sto en vaktdroid. Den ble raskt eliminert med en iongranat. Videre bestemte heltene seg for å storme alle dørene samtidig. Der viste seg å være henholdsvis en kasjott med vaktdroid og innelåst Gilder Varth, en låst dør, et kontor med en hel hurv stormtroopere og et bøttekott. Vold oppsto på nytt, og Kadavrin, Kiri og Batti tok seg av drepinga mens Grakuushhk befridde gisselet. Etter at samtlige fi var nede ville Grakuushhk ta med seg Varth og gå, men Kadavrin tenkte at det kanskje var flere felucianerunger bak den siste døra og åpnet den med lyssabelen. Det viste seg å ikke være det, men to stormtroopere (peow peow død) og en forskremt tekniker. Teknikeren ble med, i og med at heltene ikke hadde noen bedre idé. Flukten skjedde ved hjelp av en speeder som sto i garasjen over bakkenivå.

Tilbake i landsbyen ble heltene kalt inn til høvdingen. Han sa at de vandret i mørket, og at veiviseren hadde gitt dem drømmer som kunne vise dem rett retning. De måtte passe på å ikke bli en del av mørket selv. Så bli det tatt farvel, og Audacious forlot Felucia.

Ved ankomst over Alderaan ble skipet kalt opp av droiden Crash, som sa at kaptein Okeefe ville snakke med Grakuushhk. I følge henne hadde planene blitt forandret, og Varth skulle leveres ombord på fregatten Resurgence, under kommando av kaptein Verana. Skipet lå flytende i Zandrax-systemet, et ubebodd system i Outer Rim. Her fikk heltene fikk et par dager til å hvile på.

Etter fire dager fikk heltene et nytt oppdrag. Durga, en ung Hutt, har slått seg opp utenfor Hutt Space. Han samarbeider visstnok med Imperiet om et "Prosjekt Sarlacc", og tidl. admiral Varth har gitt opplysninger om at konkrete gjenstander har byttet hender, ikke bare penger. Durga befinner seg på Cato Neimoidia, og det kunne være lurt å gå via Warick Raiden, en devaroner som er kumpanen hans.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License