12. juni 2009
Forrige: 17. mai 2009 Neste: 23. juni 2009

Heltene startet med å dra til Coruscant for å levere rapport og følge et par spor. Cedine og Kiri dro ned i kjelleren med 3PX-hodet mens Grakuushhk gikk til Jasom Manteer for å spørre om ryktene om overdragelse av områder på Kashyyyk. Jasom påsto at han ikke visste noe om disse ryktene, og at det bare var tull.

Imens gikk damene ned i kjellernivå 4 med 3PX-hodet og fikk gitt det til to forskere. På vei opp igjen ble de fanget i en lockdown; det var innbrudd, og stormtroppene var visst på vei. Likefullt oppsøkte Kiri og særlig Cedine kilden til noen eksplosjoner, og møtte der det som senere viste seg å være Warck, Asparon Kano og Ch'doon Miseen. Cedine fikk juling; Kiri greide å unnslippe den skjebnen. Grakuushhk fikk høre om det hele og dro ned til nivå 4 sammen med Jasom. Wookieen ble sint og gjorde rent bord - Warck ble nesten drept.

Fangene ble tatt med til Kaz Nalants yndlingsfengselsblokk av en stormtropper som Kiri la merke til oppførte seg som KLK-6. Heltene jogget etter, og greide å innhente dem idet KLK-6 fikk dem ut av cella og pekte med blasterrifle mot heltene. Grakuushhk fikk en kodesylinder av Asparon Kano. Den skulle vise seg å inneholde en del kontrakter: Dosha skulle få ta over landområder på Kashyyyk, Imperiet skulle gå inn med direkte kontroll av to av Bothawuis måner, og landområder på Shili skulle selges til Huttene. Etter å ha funnet ut dette gikk heltene ut og drakk seg dritings.

Dagen etter gikk heltene opp på kontoret til Jasom Manteer og konfronterte ham med det de hadde funnet, Grakuushhk greide å stirre i senk senatoren og få ham til å bekrefte det som sto i kontraktene. Deretter gikk de rett til Banthajegeren, hvor KLK-6, Asparon Kano, Warck og ekteparet Miseen ble plukket opp. Jobbene i Imperiet ble sagt opp ved hjelp av skriftlig beskjed til Kaz Nalant. Så dro de til Mon Calamari for å få fikset en del ting.

Følgende ble funnet ut:

  • Keiseren har all reell makt; senatorene er nikkedukker.
  • Jasom Manteer er egentlig en bra fyr, men fryktelig feig.
  • Kaz Nalant er Asparon Kanos kontakt og jobber mot Imperiet.
  • Ch'doon, Asparon og Warck var i senatsbygningen for å stjele intel. Hadde de visst om 3PX-hodet, hadde de også ønsket å ta med seg det.
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License