12. mars 2009
Forrige: 1. mars 2009 Neste: 27. mars 2009

Etter å ha forlatt Geon-05 fikk Kiri en følelse av at det fantes mer å oppdage nede på planeten, og våre helter vendte derfor Banthajegeren ned dit igjen. Vel nede førte følelsene henne mot et platå der det fantes en del av de illsinte øglene, denne gangen med ryttere. Disse viste seg senere å være geonosere. Etter at Cedine og Grakuushhk ble skadet av noen øgler vendte heltene nesen hjem til skipet.

Utenfor skipet fantes noen skikkelser. Kiri og Cedine fikk stemmer i hodet. Etter en kort fjærbrusing viste den ene seg å være Felanil, Kiris søster som man trodde hadde dødd i en romskipsulykke for noen år siden. Det viste seg at hun holdt til i nærheten sammen med Fox (en bothan), Demuur (en duros), Garrick (et menneske), KLK-6 (en kjent klone, gitt) og Linni (en duros), som hadde på seg de samme klærne som Zanga Nell. Ikke mistenkelig i det hele tatt, nei. Felanil advarte om at den røde sanden ikke ble brukt til noe bra, verken av Imperiet eller øglerytterne. Grakuushhk lappet sammen klonen.

Etter å ha forlatt planeten gikk turen til Geon-05 fordi Cedine insisterte. Hun ville dit for å bli lappet sammen og ha seg med Arcen Entar, men ble snurt og ombestemte seg plutselig. Heltene skysset deretter de skipbrudne til Duro. Linni advarte Kiri om at hun hadde "en pistol hun ikke kunne bruke" og mente at hun trengte opplæring.

Vel framme på Duro ble det fest, og Cedine pulte Garrick av medlidenhet. Kiri fikk et notat med noen meditasjonsøvelser, undertegnet "Z". Mulig Jedi-innblanding blir innrapportert til myndighetene på Coruscant.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License