13. januar 2009
Forrige: 11. desember 2008 Neste: 27. januar 2009

Våre helter besøker det befestede hovedkvarteret til Navik den Røde, og i et møte med ham avtaler de å gjøre ham en personlig tjeneste for at han skal være med velvillig. Det gjelder å oppsøke hans tidligere rådgiver Zanga Nell og overtale henne til å komme tilbake til jobben. Han frykter også for at Greedo skal være ute etter henne.

Heltene finner en hytte på koordinatene de fikk av Navik. Der ser de flere rodianere som skyter mot hytta, og noen der inne som besvarer ild. Det viser seg å være en syk og skadet klone; KLK-6. Han sier han aldri kom seg vekk fra Rodia etter at han ble sendt dit, men det er trolig mer han ikke sier. Hvilket forhold han har til Zanga Nell er usikkert, men han er i alle fall beskyttende overfor henne. Grakuushhk legger frem ærendet deres, og Zanga lytter, og kaster noen interesserte blikk på Kiri. Hytta blir deretter angrepet av en kampdroide, og Zanga trekker overraskende en lyssabel for å beskytte de andre mot skuddene. Hun avslår Naviks tilbud, og blir høflig rådet av Grakuushhk til å rømme planeten så fort som mulig.

Grakuushhk legger press på Navik den Røde, som hevder at han ikke hadde kjennskap til at hans rådgiver var en Jedi. Han går likevel med på å inngå en avtale med Imperiet, og denne settes opp. Heltene returnerer til Anaxes. Betaling for oppdraget er 2000 credits.

Når Kiri fyller drivstoff før de tar av fra planeten, føler hun en slags advarsel fra ingensteds om at det er farlig å være henne.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License