14. desember 2009
Forrige: 7. desember 2009 Neste: 12. januar 2010

Heltene fortsatte der de slapp med å gjennomsøke basen på Felucia. Inn en av dørene var det en arbeidsdroid som bar på en eske. Videre inn var det et rom lignet et laboratorium der en fyr med ørnenese (Capt. Dr. Fekh Vischera) åpnet to baktatanker som inneholdt genmodifiserte og kyborgifiserte felucianere. Vold oppsto, og det svartnet for Grakuushhk så han handlet i sinne. Etter mye om og men var alle fiendene nede, og det ble helt stille. Et raskt søk gjennom resten av basen viste kun en kraftsensitiv felucianer i bur og en datamaskin. Kiri og Grakuushhk slicet seg inn i datamaskinen mens Kadavrin og Batti raidet bygningen for forsyninger.

Etterhvert forsøkte heltene å ta kontakt med felucianeren ved hjelp av Kraften. Det førte til at de svimet av og hadde rare drømmer. Da de våknet igjen, var Kadavrin veldig klar på at han skulle redde alle, og Grakuushhk og Kiri var vel i grunnen enige. Batti hadde drømt at han hadde stjålet en kjempesvær klokke han solgte til Bail Organa.

Felucianeren forsto en del Basic. Han visste omtrent hvem Varth var, og kunne peke ut i hvilken retning han befant seg. Heltene tok først landingsfartøyet tilbake til skipet og deponerte arbeidsdroid og diverse medisinsk utstyr. De fortsatte så til fots med felucianeren som veiviser. Han fikk en voxbox med en del fraser innprogrammert på Basic.

Det var en slitsom gåtur. Til slutt kom de fram til en landsby der veiviseren begynte å diskutere heftig med landsbyens eldste om man kunne stole på heltene eller ei. Heltene traff en mann ved navn Vazus Mandrake, som hadde vært separatist under klonekrigene. Der var også en hytte (uthult sopp) med en del syke felucianerunger. Det viste seg at de var syke med et syntetisk virus. Ved hjelp av informasjonen og utstyret de hadde stjålet, greide Kiri og Grakuushhk å finne en cocktail som så ut til å fungere mot sykdommen. Oppdraget til den nå plyndrede basen hadde vært å a) lage en sykdom som spesifikt slo ut ikke-mennesker, og b) modifisere felucianere til å bli gode sjokktropper.

Denne handlingen, pluss litt overtalelse fra Grakuushhks side, vant resten av landsbyen over. Kadavrin hadde et inntrykk av at det hastet med å redde Varth, så de hastet videre etter å ha hvilt en natt.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License