14. september 2009
Forrige: 7. juli 2009 Neste: 4. oktober 2009

Våre helter kom fram til Kargaaahk, hvor det som ble gjort stort sett var å sette av "Blomsten" og plukke opp Garrick og Ssurg. Deretter bar det til Coruscant med det for øyet å befri Kaz Nalant fra Imperiets fangenskap. Først fikk Zanga Nell (under dekke av å være Hapes-adelskvinnen Arelia Cristophis) og Kiri (hennes adjutant Vildi Fenz) i oppdrag å finne ut hvor han var. De tok seg inn i Senatet og hacka en terminal, og fant dermed ut at Kaz var dømt for høyforræderi, og var under transport fra isolat på Coruscant til fengselsplaneten Despayre. Jasom Manteer hadde tydeligvis fortalt Imperiet alt de ville høre, for hans tiltale for medvirkning til smugling hadde blitt frafalt. Cedine, som ble igjen på skipet, fikk besøk av en toller som ga henne bot for å innkvartere folk i lasterommet. Grakuushhk prøvde å finne ut om noen overvåket leiligheten hans, uten at det kom noe mye ut av det.

Første plan gikk ut på å innhente fangetransporten midt i trafikken. Ssurg fikk i oppdrag å havarere med sin landspeeder midt i veien for den, noe han greide til gagns. Det ble skyting da det viste seg at fangetransporten også var full av stormtroopere, men etterhvert viste det seg at Kaz ikke var der. Det var derimot Jax og Erdan. Hele transporten ble sluppet fri.

Plan B var å innhente skipet som skulle til Despayre. Våre helter fant fort ut hvor på romhavnen det befant seg, og skjøt seg inn. De måtte slåss mot en bøling stormtroopere, og Ssurg ble drept. Cedine kom ett skritt nærmere den mørke sida da hun skjøt en flyktende stormtrooper i ryggen. Fangeskipet ble innhentet idet luka var på vei igjen; litt blasterild sørget for at den forble åpen. Siden greide Kiri og Grakuushhk å gjette seg til hvor Kaz måtte sitte fanget. De måtte opp en heis. Der var det en maskinblasterstilling som ventet på dem. Energiballene som ble plyndret fra liket av Ceelee Nouffa kom til nytte. Kaz var i live, men forslått, og sa at heltene ikke skulle ha kommet. På bunnen av heisen ventet noen stormtroopere til, men flere energiballer gjorde kort prosess på dem. Til slutt kom en fyr med øks og viste kunnskap om Kraften og sa at heltene ikke skulle ha kommet. Grakuushhk klikka og kom et skritt nærmere den mørke sida. Zanga sa hun merket et mørkt nærvær.

Vel ombord på Banthajegeren igjen brydde ikke heltene seg om å stå i kø for å hoppe ut fra systemet. En star destroyer nærmet seg, så de fant ut at det var best å bare hoppe. Turen går til Tatooine. Forhåpentligvis.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License