15. mars 2011
Forrige: 15. februar 2011 Neste: 29. mars 2011

Heltene ble kalt inn til et møte med kaptein Verana. Han ba dem om å dra til Coruscant, der han hadde en kontakt, Tero Reskan, som visste mer om Prosjekt Sarlacc, og som kunne si mer om en kode - CZ-3T6 - som Imperiet hadde nevnt ofte i det siste i radiomeldinger. Skipet til Vril Vrakt, en YT-1300, egnet seg til oppgaven. Etter en rask rådslagning (som Kadavrin forlot fordi han hadde tenkt å hoppe inn uten å ha noen plan) så skipet Rebirth dagens lys, eid av frihandleren Halon Droma (Shado), med mannskap bestående av hans noe tilbakestående sønn Tibix (Kadavrin), piloten Fullua (Kiri) og mekanikeren Helios (Batti). Med en last full av ithoriansk krydder dro de mot byplaneten.

Vel framme på Coruscant tok heltene kontakt med Tero Reskan ved hjelp av en kodet frase ("Vi ødela droiden vår." "Jeg håper det var med vilje."). Han viste seg å holde til i en butikk kalt Galaxy 4 Coolant Refinery. CZ-3T6 viste seg å være en serie med protokolldroider tidligere brukt i senatet, og Reskan anbefalte å finne ut mer hos firmaet Droid Services, som drev med restaurering av droider. Han kunne også navnet på to personer som visste mer, nemlig krimmisen Resh - sullustaner, tidligere ansatt hos Darga the Hutt - og ISB-agenten Lusan Dos. Resh var vanskelig å finne, men kunne lokaliseres ved hjelp av løpegutten Eto Aroo.

Heltene hadde nålitt dødtid. Den ble brukt til å selge krydder til gourmetrestauranter, med en pen fortjeneste. Det ble kjøpt inn hot-rod-speedere og commlinks til tilbaketuren. Batti hacket Droid Services. Det viste seg at nesten samtlige 3T6-droider hadde blitt overhalt sendt til Imeici-spiret, et nybygg som ble konstruert fra toppen og ned (bortsett fra et stålskjelett, åpenbart). Der skulle de drive med statlig kommunikasjon.

Tero Reskan lovte å finne ut mer. I mellomtiden lette heltene etter Eto Aroo, og det endte med at han fant dem. Mot en liten bestikkelse kunne han fortelle at Resh holdt til i labyrinten i The Works. Heltene dro dit for å undersøke, og kom over en gjeng med dusørjegere som snakket huttisk og ville ta Resh. Vold oppsto. Etterpå måtte krimmisen overtales litt mer, før han fortalte det han visste.

Da Darga the Hutt forsvant, prøvde Resh å ta over forretningene hans. Han fikk beskjed fra Imperiet om at forretningene skulle flyttes til Imeici-spiret, og da var det ting begynte å gå galt. Han ble ettersøkt, og ISB-agenten Lusan Dos leter etter ham. Dos er dypt inne i Prosjekt Sarlacc. Han pleier å holde seg på klubben The Outlander, og har som regel på seg kjeledress og pustemaske fordi han innbiller seg at det får ham til å se anonym ut (han stikker snarere ut som en sår tommelfinger). Heltene lovte til slutt Resh at de skulle hjelpe ham med å komme vekk fra planeten.

Finanser:

  • Fikk 20000 av Bail Organa.
  • Leier tre rom hos SleepCenter, til sammen 700 per dag.
  • Leier airspeeder, 500 per dag.
  • Bestakk Eto Aroo med 500.
  • Kjøpte commlinks for 4000 (Kiri bekostet hot-rod-speedere selv).
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License