16. februar 2010
Forrige: 2. februar 2010 Neste: 2. mars 2010

Etter å ha fått vite om de to kraftsensitive gikk Kadavrin, Kiri og Grakuushhk for å lete etter en kjeller i bygget. De prøvde først å banke på den forbudte døren i den andre enden av gangen der rommene var, men hørte gamorrean-grynting på den andre siden. Kadavrin gikk så for taktikken med å gå rundt og åpne dører på måfå, men det eneste bemerkelsesverdige han fant var den arrete gladiatoren Jebem som hadde seg med en av danserinnene. Imens var Batti igjen på rommet sitt og syntes synd på seg selv, og prøvde å få de to slavene Kadavrin hadde befridd til å varte seg opp. Det gikk ikke.

Trioen gikk nå for å snakke med regnskapsføreren, men han røpet ikke noe nyttig informasjon, bare at han hadde hele regnskapet på en datapad. Imens merket Batti at noen var i ferd med å ta seg inn på rommet hans, så han gjemte seg. Han fikk dog trykket to ganger på comlinken og således signalisert til de andre at det var trøbbel på gang. De kom stormende til, men ble overrasket av en ninja-quarren som kom ut av den forbudte døren. Inne på rommet til Batti viste det seg at var et ninja-menneske. Vold oppsto.

Etter at kampen var over, gjemte heltene likene og gikk inn den forbudte døren. Den viste seg å føre ned til en kjeller. Der var det fire gamorrean-vakter - mer vold oppsto - og noen celler med kraftfeltdører. I én celle satt Warrick Raden. I en annen var det rigget opp en del medisinsk utstyr som holdt en gammel menneskedame i live, selv om hun var i koma. Kadavrin og Grakuushhk vekket henne fra koma, og det viste seg at hun var jedimester Denia, som kjente igjen Kadavrin fra gammelt av. Hun sa det fantes en kraftsensitiv til i bygget, og at han kalte seg Igren Demos. Grakuushhk konkluderte med at sånn som han oppførte seg hadde han falt til den mørke sida forlengst.

Heltene ble enige om å stikke av. Inne i en av cellene skar Kadavrin et hull i gulvet, slik at likene kunne hives rett ut i tåkehavet og heltene kunne hoppe ut på et ventende skip. Grakuushhk ble igjen sammen med Batti, Warrick og Denia, mens Kiri, Kadavrin og de to twi'lek-damene skulle snike seg ut. De dumpet borti en samtale mellom Darga og ei dame fra Imperiet, der det var snakk om en avtale de hadde hvor Darga forsynte Imperiet med slaver og tibannagass. Kiri syntes hun dro kjensel på dama. En av twi'lek-damene ville hevne seg på Darga, men ble stoppet av Kadavrin. Videre slo de seg ut og stjal en limospeeder. Med den dro de til romhavnen og hentet skyttelet, hvorpå de hentet de andre. Tiggeren som hadde fått speedere av dem tidligere fikk limoen også.

Nå kom Kiri på hvor hun hadde sett dama fra Imperiet før: Det var jo en av tjenerne til Bail Organa. Da Maya fikk høre dette, ble hun i harnisk, og Audacious satte kursen først til Resurgence for å slippe av krimmiser, deretter Alderaan.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License