16. mars 2010
Forrige: 2. mars 2010 Neste: 6. april 2010

Våre helter så bombingen av N'croth, og Kiri bestemte seg raskt for å kalle opp Abisuu og Melat for å sikre at både de og skipet var trygge. De fikk beskjed om å fly skipet vekk og komme seg i sikkerhet. Samtidig samlet Grakuushhk sammen de skvetne banthaene og bygget ei båre til kongen. Dermed begynte turen ned fra fjellet. Det hendte lite på vei ned til der de hadde satt speederen, bortsett fra et litt halvhjertet wampaangrep og at Kiri fikk et syn om at Battis tremenning Yuqsem lå fastklemt under ei stålbjelke.

Heltene skulle ankomme i speeder, men ble angrepet på veien av en CloakShape fighter. Speederen ble skutt i stykker, men Kadavrin greide å hoppe opp på den, skjære et hull i bunnen og overmanne piloten, som deretter greide å kræsje hele skipet. Resten av heltene reddet ut Kadavrin og fikk Melat til å hente dem i skyttelen.

Grakuushhk, Batti og Melat dro nå inn til ruinene av N'croth for å redde Yuqsem med familie. Hele byen var jevnet med jorden. De fant Yuqsem og en av ungene, men det var ikke håp for noen av de andre. Batti fant en kræsja jager med en død pilot som hadde et ID-kort i lomma. Det viste seg å være fra leiesoldatkompaniet Ailon Nova Guard. Batti sverget å hevne seg på noen. Imens gjorde Kiri det hun kunne av foreløpige reparasjoner på skipet, og merket et mørkt nærvær. Hun trodde det befant seg under, men det viste seg å være i passasjerkabinen, der Kadavrin fant den mørke kraftbrukeren som hadde prøvd å drepe kong Lasinko Morakis tidligere. Vold oppsto. I fellesskap greide de å drepe mørkjedien, men ikke før han hadde forsøkt å henrette kongen med lyssabel. Kiri langet ut med Kraften og greide å redde ham fra henrettelsen.

Audacious hoppet nå til Mon Calamari, der mannskapet ble gjenforent med en overstrømmende Petrin Bunt. Skipet ble fiksa, og Grakuushhk greide å få kjøpt to missiler. Yuqsem med unge ble også satt av her. Deretter gikk turen til Alderaan, der kongen hadde blitt lovet et møte med Bail Organa, deretter via Esseles til Zandraxog Resurgence.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License