17. mai 2009
Forrige: 21. april 2009 Neste: 12. juni 2009

Heltene landet på Inumodo etter å ha kastet bort tida slik vi hørte om i forrige spilling. Det var en liten vei inn til lytteposten de skulle inspisere. Der viste det seg at døra sto på gløtt, men det var ingen tegn til liv. Vel inne slo de på lyset og fant en død imperiesoldat (løytnant T. Viro) i en speeder. Lenger opp i fasiliteten fant de blodspor og en såvidt levende soldat (menig A. Konick). Han fraktet de til stedets sykestue.

Det var meningen å dra tilbake til skipet relativt fort, men det var noen store, grønne vesener utenfor som truet med å rive dem i fillebiter. Dermed sto videre utforskning av fasilitetene på programmet. De fant noe som lignet en 3PO-protokolldroid, men som prøvde å skyte dem. Det viste seg i stedet å være en 3PX-spiondroid.

Overvåkningsloggen viste at basen hadde blitt angrepet av to grønne dyr, deretter hadde to trandoshanere gått inn og henta stæsj ut. Deretter hadde kameraet blitt deaktivert.

Cedine og Grakuushhk bemannet kanontårnene, fikk skutt to grønne beist og såret et tredje. Det beveget seg imidlertid for nær veggen til at kanontårnene kunne skyte der. I tillegg dukket det opp to trandoshanere. Cedine klatret opp på taket og skjøt den ene. Den andre gikk inn til basen, der Grakuushhk og Kiri hadde åpnet døra såvidt for å sikre seg klar bane for speederen. Etter å ha gitt Kiri en blasterkavring ble den brutalt myrdet av Grakuushhk. Den andre trandoshaneren levde, og ble tatt med.

Menig Konick husket ikke mer enn at han ble meid ned av et grønt dyr. Trandoshaneren, Ssurg, kunne fortelle at han tilhørte en liten gruppe dosher som jobbet mot Imperiet, stort sett med å sprenge utposter og desslike. Majoriteten på Dosha, derimot, jobbet for en avtale med Imperiet der de skulle overta landområder på Kashyyyk. Han hevdet å ikke kjenne til 3PX-droiden.

Ssurg ble satt av på Kargaaahk sammen med Garrick; dels fordi Grakuushhk inngikk den avtalen, dels fordi han var engstelig for et nytt justismord og heksejakt på "opprørsalliansen" under dekke av å være "politikk".

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License