17. november 2009
Forrige: 3. november 2009 Neste: 30. november 2009

Heltene startet med å lande på Iridonia. Der traff de straks Ailees Dar, som var interessert både i å kjøpe skipet og selge dem et nytt. De fikk se det, et middels stort skip i YT-serien. Hun var villig til bare å bytte hvis heltene i tillegg hjalp dem med en liten ting. Familien hennes, nærmere bestemt broren, var nemlig involvert i å flytte og selge ting av uspesifisert art. Imidlertid var de plaget av et rivaliserende, eh, firma. De visste at rivalene ville forsøke å sabotere varehuset deres samme kveld, og ville legge seg i bakhold.

Meningen var at broren, ved hjelp av noen gubb, skulle stå for bakholdet, og så skulle heltene falle rivalene i ryggen når skytinga begynte. Det gikk imidlertid ikke som planlagt da en draethos, en miraluka og to deng-aper dukket opp og raskt ble nedkjempet av Kadavrin. Over comlinken hørtes broren og en person til som snakket om den mørke siden av Kraften. Heltene fikk fart på seg.

Broren, Douca Dar, ble innhentet i en hangar og forhindret i å ta av. Etter å ha snakket ham fra å gå over til den mørke siden, ble heltene angrepet av seks soldater. Deretter dokket de med et større skip for å møte Deucas læremester. Det ble kamp der også, og heltene vant. Ailees skjøt sithen i høvvet fordi han hadde vært kjip mot lillebroren hennes.

Enden på visa ble at heltene overtok skipet til sithen, mens Ailees fikk Banthajegeren. Douca ble med heltene fordi han ville skygge banen en stund.

Til avreisen mekket Grakuushhk nye dekknavn: Wrrlevkazza (DC 26), Quoia Viridux (DC 26) og Devit Rom (DC 31).

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License