18. januar 2011
Forrige: 7. desember 2010 Neste: 2. februar 2011

Vel om bord på Resurgence fikk heltene vite at det var noe spesielt med navnet på slaveskipet de reddet over Bespin, nemlig Nizons Lenker. Nizon, fikk de vite, var en Mid Rim-planet som var hjemsted for nazrenene. I det siste hadde det vært veldig vanskelig å finne ut noe om denne planeten, noe som var interessant i seg selv, så heltene gikk med på å dra dit.

I bane rundt planeten så heltene en Victory-klasse stjernedestroyer, og dukket ned i atmosfæren for å unngå den. Det var fire jagere som fulgte etter og ville ta dem. Vold oppsto, tre ble skutt ned og en bestemte seg for at han ikke fikk godt nok betalt. [[[kiri-vantai| Kiri satte så skipet ned i en hule på den golde, øde overflaten, og heltene begynte så å gå inn til hovedstaden.

Der viste det seg å være sterk tilstedeværelse av Imperiet. Etter å ha spurt seg for litt fant heltene ut at:

  • Imperiet arresterte nazrener uten engang å gidde å ha et påskudd.
  • En dusørjeger, Vril Vrakt, var i byen og lettte etter noen, uvisst hvem. Han hadde en rekke droider til å hjelpe seg.
  • Nazrenene var lei av Imperiet og klare til å gjøre opprør, men de manglet helten Sartok. Imidlertid visste ingen hvor han var.

Heltene bestemte seg for å finne Imperiets base. De blandet seg inn i en arrestasjon, Shado som forvirret gammel mann, Kadavrin som løytnant Vladimir Maximilian, i det håp at de skulle bli ført til basen. I stedet ble de ført til en enorm innhegning som fungerte som fengsel. Her tok Kiri seg inn i ett av de fire vakttårnene mens Batti snek seg inn. Shado rakk akkurat å finne Sartok før Kadavrin beordret ham flyttet. Vold oppsto, og Sartok og alle de andre nazrenene ble befridd. Heltene ble der en stund og slåss mot stormtroopere, men stakk av over hustakene da det kom en AT-ST.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License