2. februar 2011
Forrige: 18. januar 2011 Neste: 15. februar 2011

Fremdeles på Nizon ville Kiri og Shado finne dusørjegeren Vril Vrakt, mens Kadavrin og Batti nektet da de heller ville fortsette å bygge droidehodestyrte AT-STer. Gruppa delte seg nå i to.

Tungt skyts slo nå ned i byen. Kiri og Shado gikk på leting etter droidene til Vril Vrakt, men fant i stedet en delvis sammenrast bygning der noen nazrenunger satt fanget. Stormtroopere holdt på å arrestere de som ville hjelpe, men ved hjelp av Kraften klarte Shado ikke bare å overbevise soldatene om at de hadde ordre om å slippe dem fri, men også å få dem til å avsløre at de hadde stående ordre om å arrestere alle i hele byen.

Imens ga Kadavrin og Batti opp droideprosjektet og bestemte seg i stedet for å sabotere og stjele noen skip. De dro derfor mot romhavna, men ble stoppet i et sjekkpunkt. Løytnant Vladimir Maximilian ble denne gangen avslørt, og vold oppsto. Shado og Kiri kom løpende til, men kampen var over innen de rakk fram. Da var Batti sliten, og måtte ri på en AT-RT. Vel framme ved romhavnen fikk heltene vite at det var et trandoshansk slaveskip som nettopp var gått inn for landing - de så røyken fra de dårlig justerte motorene.

Etter å ha bløffet seg inn konfronterte heltene slavehandlerne. Vold oppsto, og det gikk bemerkelsesverdig dårlig for heltene, kanskje mest på grunn av de forferdelige øglene som trandoshanerne hadde med. Til slutt bestemte dog doshene seg for å stikke av, og heltene gjorde det samme inne i byen. Via venner i opprøret fikk de husvære hos den gamle nazrenkjerringa Yurka.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License