2. mars 2010
Forrige: 16. februar 2010 Neste: 16. mars 2010

Heltene ankom Resurgence, hvor de var måtelig fornøyde med innsatsen og sendte noen militære for å ordne opp i resten. Maya begynte straks å sende informasjon til Bail Organa. Abisuu og Melat bestemte seg for å bli med videre. Kiri og Kadavrin snakket med Denia om å konstruere lyssabler. Hun sa seg villig til å lære dem, men da måtte de samle fokuskrystaller. Hun pekte dem i retning M'haeli, der Batti også hadde slekt. Grakuushhk var måtelig interessert, men ble nå med. De stoppet ved Mon Calamari på veien for å kjøpe droider de kunne få fortjeneste på.

Vel framme viste det seg at forhandleren de solgte droidene til var ingen ringere enn Battis slektninger, tremenningen Yuqsem med ektemannen Gax og de tre ungene Tatti, Yxi og Zamm. De spiste middag på restauranten "Den glade Hutt", som hadde et absurd dørskilt. På vei hjem fikk Kiri se en h'drachi som ventet utenfor skipet. Han presenterte seg som Ch'no, sa han var synsk, og kunne urovekkende mye om heltene. Han sa de måtte oppsøke kongen og ta ham med til fjellene, ellers ville han dø. Dagen etter møtte heltene en staselig h'drachi, vesir K'lakti, og fikk audiens hos kong Lasinko Morakis, som tok alt de sa for god fisk så snart de nevnte Ch'no. Følget ble utstyrt med banthaer og en guide ved navn K'loru.

Heltene slåss seg gjennom snø og wampaer. Natt til tredje dag merket Kadavrin plutselig et mørkt nærvær, og anslo at det ble sterkere jo lenger inn mot fjellene de dro. Til slutt kom heltene fram til hula der dragittkrystallene skulle være. Mens de var nede ble følget overfalt av seks kommandosoldater i snøkamo og en mystisk, kappekledd figur med rød lyssabel. Vold oppsto. På et tidspunkt smatt den kappekledde unna og sa at de skulle sees igjen, og da trakk kommandosoldatene seg ut. De hadde da gjort alvorlige forsøk på å myrde kongen, men ikke lykkes. I det samme kunne Batti se røyk i horisonten der hovedstaden N'croth var, samt skip som hang i lufta på samme sted.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License