23 November 2010
Forrige: 9. november 2010 Neste: 7. desember 2010

Våre helter fortsatte å utforske jeditempelet på Almas. Kadavrin ble fisket ut av rommet (15) hvor han falt om, og ble etterhvert vekket. Imidlertid hadde han drømt om å drepe force zombier, så han og Batti løp inn igjen. Til slutt greide Shado og Kiri å forhindre flere fadeser, og Kadavrin tok umiddelbart ledelsen (dvs. løp fortest) til neste rom (7b), som igjen var på den andre siden av etasjen.

I dette rommet var det darkside-gargoyler som kunne gjemme seg i skyggen. Vold oppsto, og samtlige gargoylevesener måtte bøte med livet. Deretter gikk turen til det største rommet (10). Her var det en stor drageting. vold oppsto. Det dukket opp noen spøkelsesaktige, halvsolide skapninger, og Kadavrin ble nesten spist av dragetingen. Til slutt gikk dog våre helter seirende ut av det hele.

I neste rom (13) var det en maskin som holdt en twi'lek inne i et kraftfelt. 7-A kjente ham igjen som Vhiin Thorla, en jedimester. Han så ut til å være skadet, og det var litt rart at han ikke hadde meditert for å bli kvitt skaden. Han var lite meddelsom, men sa at han ville være i fred og antydet at han ville bli et offer for den mørke sida om han slapp ut. I rommet bortenfor (12) var det seks personer av forskjellig art - duros og dosh, blant andre. De angrep med spyd og snakket et språk ingen forsto. De så også ganske syke ut. Det kunne selvsagt ha vært plyndrere som ble fanget i et skred, men det forklarer ikke språket og det at de angrep umiddelbart.

Til slutt gikk heltene tilbake til Vhiin Thorlas rom for å meditere noen timer.

AlmasSub2.jpg
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License