25. april 2011
Forrige: 12. april 2011 Neste: 10. mai 2011

Våre helter ankom i Zandrax-systemet, der Resurgence var under angrep fra en star destroyer. Etter å ha knertet en hel horde med TIE-jagere, fikk de dokket med fregatten, som nå hadde blitt bordet. Det var stormtroopere og noen mørke Kraftbrukere der. Vold oppsto. Heltene fikk reddet en stor del av mannskapet over i Rebirth og Audacious, og hoppet så til Kargaaahk. Det ble plassert en liten satellitt i bane rundt planeten; den kunne fungere som kommunikasjonsrelé og postkasse.

Kommunikasjonsdroiden inneholdt en liste med navn på personer som var involvert i Prosjekt Sarlacc. Blant dem var Gilder Varth, som da altså viste seg å være overløper (eller ikke overløper likevel, alt etter hvordan man ser det). Et annet navn var Pavel Terol, en våpentekniker som nå var meldt savnet av Imperiet.

Heltene dro til Nar Shaddaa for å snakke med sine krimmiskontakter. Gurpah the Hutt tok det ikke så tungt at Batti hadde glemt å redde Warrick Raden. Batti ble konfrontert av Shado og Kiri om hva han hadde gjort sist han var der, da han sa han var på ferie. Etterpå dro heltene og fikk leid inn Pixel til å lete opp Pavel Terol. Så leide Kadavrin og Batti en suite, og hadde en enorm fest hvor Kadavrin klinte med Abisuu og Melat.

Dagen etter kunne Pixel avsløre at Pavel Terol oppholdt seg på Metellos, i et sugent hotell kalt Gnawer's Roost, og at Imperiet ikke hadde noen anelse om hvor han var. Heltene hoppet videre til Metellos og oppsøkte dette hotellet. Der var det ingen Pavel Terol på rommet, men en lapp om at han var på The Invisible Hand, en cantina.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License