27. april 2010
Forrige: 13. april 2010 Neste: 11. mai 2010

Kadavrin kom til å nevne at han hadde hengt en granat på veggen i lugaren sin, så Kiri fikk det travelt med å dra tilbake til skipet, og tok med seg Grakuushhk. Imens dro Kadavrin og Batti til Parliament of Guilds, som lå i distrikt U357. De spiste noe fra en ugnaughtpølsebod og snek seg inn i parlamentet. Der fant de kontoret som trusselmeldingen ble sendt fra, og de skyldige viste seg å være ingen ringere enn Fyrin og Klegg, Battis kompiser fra et par kvelder før. De sa at Jebem hadde fått dem til å sende meldingen på vegne av Darga, og at de hadde gjort småkriminelle jobber for Darga før. Kiri og Grakuushhk kom, og sammen frittet de ut informasjon fra Klegg (Fyrin besvimte), samt hacket seg inn i en terminal og fant ut at det var et automatisert gasstankerskip og et trandoshansk slaveskip i bane rundt planeten.

Videre fant de ved hjelp av en korrupt kontordame ut hvor Gurpah bodde, og sa til ham at Jebem var Dargas agent på Bespin fordi de ville gi inntrykk av å holde avtalen (det er lurt å holde avtaler man har med hutter) og fordi Vorn Zadai antagelig bare hadde blitt presset. Etterpå prøvde Grakuushhk å antyde overfor Kithris at han kunne kontakte Assidious, i den hensikt å få ham til å røpe hvem offseren fra skipet var. Det viste seg senere å være helt bortkastet, men det var nå så. Imens søkte og fikk Batti jobb som vekter på casinoet, og Kiri scannet etter skip. Hun fant to stykker i bane rundt planeten. Abisuu og Melat tilbrakte tiden på hotellrommet. Melat drakk seg full og sovnet. Kadavrin la seg inntil henne for å føkke med hjernen hennes.

Selve turneringen skulle vare i fire dager. Foruten de gamblerne heltene visste om, var der en løytnant Armen Arandis (hvilket fikk Grakuushhk til å komme med en liten tirade om hvorfor han gadd å gå rundt og prøve å finne ut ting), Apaila Lumlee (balosar) og Eezo (toydarian). Kadavrin vant bordet sitt i første omgang. Før andre omgang oppdaget Batti en sullust som hadde blaster, men lot seg bestikke. Kiri la merke til flere personer som hadde mistenkelig voluminøse klær. Grakuushhk hjalp Kadavrin til å jukse ved hjelp av Kraften. Etterpå fulgte Kiri etter en av de mistenkelige personene og overhørte en samtale mellom et par av dem og en mannsperson i stor hatt som sa han lå dårlig an, men ville ha den potten, enten det var på ærlig eller uærlig vis.

Før tredje omgang oppdaget Batti nok en person med våpen, men lot seg bestikke. Denne gangen gikk han til vaktsjefen, som sendte ut et generelt signalement, uten at det hjalp i betydelig grad. På slutten av tredje runde Løytnant Arandis la fram vinnerstikket på sitt bord, som dannet en nummersekvens som lignet mistenkelig på en commfrekvens for skip. Batti sprang for å be 2-1B-droiden avlytte frekvensen. Kadavrin vant ikke, men ble ikke slått ut heller.
(Gjenværende på finalebordet ville ha vært Creeska, Vorn Zadai, Apaila Lumli, Lt. Armen Arandis og Torack Bocca (Kadavrin), men så…)

I det samme han ble slått ut, trakk Silas Draver en blaster, rettet den mot tinningen til Lady Fioro og kommanderte at ingen skulle røre seg.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License