28. september 2010
Forrige: 19. september 2010 Neste: 12. oktober 2010

På et herdship over Ithor tok Kadavrin inn på hotell sammen med Maya, og Grakuushhk tok også inn på det samme hotellet. Kiri og Batti som ombord på Audacious. Om morgenen banket Bail Organa på suiten til Maya og ble møtt av en naken Kadavrin. Det satte ham ut litt. På et møte senere presenterte han det han hadde funnet av intel om Yaruas fengsel, samt at medlemmer av Folkefronten for et fritt Kashyyyk befant seg på Antar 4.

På Antar 4, gotalenes hjemplanet, oppsøkte heltene en fyr ved navn Torc Ishi. Det viste seg å være en meget rik gotal som hadde blitt reddet fra slaveskipet Nizons Lenker, og han introduserte heltene for wookieene som hadde hjulpet ham med å flykte. Det ble et hjertelig møte, blant annet mellom søsknene Grakuushhk og Liaata, og med litt overtalelse fikk han dem med på planen om å angripe fengselet Yarua satt i samtidig som dosh-rebellene ga luftstøtte. Det var også meningen å kontakte Dewryyn for lokal støtte.

En hektisk periode fulgte nå, hvor hver av heltene skaffet piloter og skip til angrepet. Doshene hadde sju CloakShape-jagere som Kiri og Batti fikk satt i stand. Grakuushhk trakk i noen krimmis-tråder og fikk leid kaptein Kasi Harraz og to rompirater med mindre bordingsskip (2500 betalt, 2500 før slaget, pluss at de får beholde eventuelt krigsbytte). Kadavrin lovte ut en belønning på 1000 kreditter til den som først kunne dokke med et imperieskip over Kashyyyk; sju tullinger bet på. Styrken er med andre ord på 18 skip inkludert Audacious.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License