29. mars 2011
Forrige: 15. mars 2011 Neste: 12. april 2011

Etter å ha reddet Resh, bestemte heltene seg for å lete opp Lusan Dos. De gikk til Outlander-klubben, der Shado greide å sanse hvor han var, men også at noe ikke var som det skulle være. Det viste seg etterhvert at det også var to gorillaer som holdt øye med ham fra en annen plattform. Kiri og Batti gikk for å distrahere Dos, mens Shado og Kadavrin gikk for å snakke med gorillaene.

Det var ikke så mye å hente fra gorillaene, bortsett fra at de sannsynligvis jobbet for DOS. Batti greide å rundstjele Dos mens Kiri distraherte ham. Det var nå på tide å trekke seg tilbake, men Batti tok ikke Dos' comlink, så han og Kiri ble forsøkt arrestert da de snek seg ut bakveien, mens Shado og Kadavrin lagde bråk med dørvaktene på framsida. Vold oppsto, særlig på baksida, men en av ISB-agentene kom seg unna.

Gode råd var nå dyre, og heltene ble enige om å handle raskt. De tok nå speederen sin til Imeici-tårnet og prøvde å komme seg inn med et stjålent ID-kort og en lam unnskyldning om at de skulle levere lunsj. De slapp rett inn, hvilket jo ikke var mistenkelig i det hele tatt. De tok heisen opp i øverste etasje (189.). Der ble de forsøkt gasset og overmannet av sikkerhetsvakter. Vold oppsto. Siden viste det seg at det befant seg noe i etasjen under…

No vert det spanande, godtfolk! Fylg med i neste bolken!

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License