30. november 2009
Forrige: 17. november 2009 Neste: 7. desember 2009

Våre helter hoppet fra Iridonia med kurs for romstasjonen Sel Zonn i Brentaal-systemet. Planen var å kjøpe en droid og en ny transponder til skipet, og kanskje finne en bakvei til holonettet. Raskt inn, raskt ut. Hva kan vel gå galt?

Det begynte å gå galt allerede en knapp halvtime etter landing, da Kadavrin og Batti så to politimenn peke på ei skadet dame, og to stormtroopere som var på vei mot henne. Grakuushhk oppholdt politimennene mens Kadavrin gjorde kort prosess på stormtrooperne, og Batti fikk sneket unna dama. Etterpå kjøpte Grakuushhk salt for å ha en kasse å smugle henne ombord på skipet i. Politimennene tilkalte flere troopere, men Kadavrin gjorde en liten avledningsmanøver, delvis ved hjelp av en stormtrooperhjem han hadde nabba.

Dama, som het Maya, sa hun jobbet for senator Bail Organa (en gammel kjenning av Grakuushhk). Hun sa hun måtte få fraktet en informant, som var frosset i karbonitt, til ham på Alderaan. Heltene gikk med på å gjøre dette, men Kiri kjeftet opp Kadavrin og Batti for risikabel oppførsel. Kiri gikk så ut og kjøpte transponder, protokolldroid og astromech, mens Grakuushhk hentet den karbonittfrosne informanten i en lagerbygning hos en uavhengig droid kalt Switch.

Da Grakuushhk kom mot skipet, kom det noen folk bak ham som snakket huttisk og angrep ham. Det var noen niktoer og en svær chevin som kalte seg Ganga Lor. De andre løp ut og deltok i kampen, Kadavrin iført svart rustning mens han fektet med lyssabel. Etter en kort voldsscene var bandittene bekjempet, og alle ble fraktet inn i skipet. Maya fikk førstehjelp.

Siden kom det noen imperiske styrker og banket på døra. Grakuushhk hintet om at det var en viktig person som eide skipet og fikk dem til å sjekke navnet før de gikk ombord. Imens fikk resten gjemt det mest inkriminerende. De kom tilbake senere, men oppdaget blod i cockpiten grunnet dårlig vasking fra Battis side. Dermed ble Grakuushhk, Kiri og Batti arrestert, mens Kadavrin ikke ble funnet.

De tre ble fraktet til ei celle. De fikk radiokontakt med Kadavrin, som drepte stormtrooperen som holdt vakt i skipet og brukte uniformen hans til å fikse utreisetillatelse for Paragon. Kiri brukte på sin side Kraften til å låse opp cellene, og heltene overmannet vakta og forlot cellebygningen frekt som faen (det var en fyr som ropte at de skulle stoppe, men det ble stort sett ignorert). Endelig kom alle ombord, og kursen ble satt mot Esseles.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License