6. april 2010
Forrige: 16. mars 2010 Neste: 13. april 2010

Tiden ble spolt litt tilbake mens heltene herjet rundt på Mon Calamari. Grakuushhk var opptatt med å kjøpe missiler, Kiri oppsøkte selgere av ulovlige rekreasjonskjemikalier og andre remedier til nyttår, og Kadavrin og Batti dro for å kjøpe granater, death sticks og annet stas. Etter en vellykket handlerunde og reparasjon av skip tok heltene opp den planlagte ruta og endte i Zandrax-systemet.

Maya kunne i det minste fortelle at få av dekkidentitetene som heltene hadde laget var kompromittert i særlig grad. Faktisk hadde hun et oppdrag som var perfekt for podracingesset Onio "Krayt" Nootka, manageren Warooga og mekanikeren Batti, for anledningen komplettert med livvakten Torack og twi'lek-danserinnene Abisuu og Melat. Denne gjengen skulle så begi seg til Bespin for å forsøke å få innpass i den årlige sabacc-turneringen i Cloud City, der representanter for både Imperiet og Darga the Hutt kunne komme til å være mulige å oppdage og spionere på.

Imens: I et romskip våkner fire wookieer opp. De fire er Rhaasguu, Liaata, Erraagh og Wyrookka, alle medlemmer av Folkefronten for et fritt Kashyyyk. De er i hver sin celle med strømførende gitter, og i celler i nærheten sitter andre individer. Ganske snart kommer en trandoshaner med stunbatong. Erraagh ødelegger senga si og pisser på teppet i den hensikt å vri det rundt stengene i gitteret for å bøye dem. Trandoshanerne kommer og spyler ned cella, og gjør den tabben å åpne gitteret. Vold oppstår. Wyrookka og Rhaasguu får tak i våpen, og en gjeng slagne trandoshanske fangevoktere kan gjøre lite med at wookieene slipper ut…

Tilbake i Cloud City ankom våre helter med 10000 cr utlånt fra Bail Organa og en rekke holokameraer, blant annet ett bygd inn i håndtaket på stokken til Warooga. De ble øyeblikkelig møtt av en litt tvilsom bith som straks tilbød seg å være guide. Rekordstore summer ble brent av på shopping, trendy restaurantmat og luksushotell før Krayt kom med en diskret forespørsel og bithen sa han kanskje kunne ordne med en invitasjon til sabaccturneringen.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License