7. desember 2010
Forrige: 23. november 2010 Neste: 18. januar 2011

Heltene stæsjet alt utstyret de hittil hadde funnet i arkivrommet i første nivå, deretter utforsket begynte de på ny frisk å utforske rom. De var innom to rom hvor det ikke var noe interessant, bortsett fra noe ramponert datautstyr (6 og 14), deretter to sovesaler (2 og 5) og to dasser (3 og 4), samt sykestue (1). Etter å ha kommet ut fra den andre sovesalen ble de angrepet av gargoyleskapninger igjen. Vold oppsto. Rommet midt i (8) inneholdt heller ikke noe interessant, og heltene beveget seg videre til det siste rommet (7a).

medium.jpg

Der viste det seg å være en tunnel som var laget nyligere. På vei ned dukket det opp flere gargoyler i mørket. Heldigvis brydde ikke Kadavrin og Shado seg noe særlig om mørke. Vold oppsto.

Vel nede munnet tunnelen ut i en stor hall hvor det var noen slags trapp og noen huler lenger bak på den andre siden av en dårlig bro uten rekkverk. På trappa sto en mørk, kappekledd skikkelse som så på noe i et holocron. Da han så heltene, gjemte han holocronen i ermet og trakk en rød lyssabel. Kadavrin og Shado stormet på, med Kiri like bak. Batti snek seg usett opp like bakom. Vold oppsto. Det gikk først bra for heltene, men så klatret en drageliknende skapning (lik den som var i rom 10, bare større) opp fra avgrunnen. Mørkjedien stakk av. Mer vold oppsto. Dragen spiste Shado, men de to andre drepte den like etterpå, og Kiri fikk liv i ham i tide til å slåss mot mørkjedien på nytt. Batti ble kastet av broa, og Shado hoppet etter for å redde ham. Kadavrin adskilte mørkjedien fra Kraften. Deretter festet skummisen en kabel og hoppet utfor avgrunnen. Kadavrin festet sin egen kabel, hoppet etter og kappet skurkens samtidig som han reddet Shado som hadde reddet Batti. Skurken døde og alle var glade.

Heltene fisket med seg en fortsatt apatisk Viiin Thorla, samt alt stæsjet de hadde funnet, og dro fra planeten. Holocronen skurken hadde hatt i ermet viste seg å ha en vokter fra den mørke sida. Kadavrin prøvde å forvise ham, men det fungerte ikke. Vel framme i Zandrax-systemet hilste de på Mester Denia igjen, og hun kjente igjen Viin Thorla. Hun ble også kvitt vokteren i holocronen.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License