9. november 2010
Forrige: 25. oktober 2010 Neste: 23. november 2010

Heltene kom ut av hyperrommet i Cularin-systemet. Etter en kjapp stopp på planeten Cularin for å handle forsyninger gikk turen til Almas, der de landet i nærheten av byen Forard. De støtte de på en gruppe ugorer og en gruppe squiber som kranglet om det de beskrev som en hellig gjenstand. Det viste seg å være en droid uten bein. Heltene fikk byttet den til seg.

Droiden het 7-A39 og hadde tilhørt jedimester Leinus ved akademiet på Almas. Den gikk med på å la heltene ta ut minnechipen sin og montere den i en data pad mot at de tok den med når de dro. Batti fikset det tekniske.

Heltene gikk inn i akademiet. Mesteparten lå under jorda. Kadavrin og Shado kjente en mørk tilstedeværelse i den nederste kjelleren. Det var tydelig at komplekset var falleferdig, og de måtte spa vekk en del sammenrast murverk for å komme videre. Til slutt fikk de slått på strømmen i første kjellernivå, og gikk inn i arkivet. Der viste det seg å være noen lik og to dark side-ånder. Sistnevnte ånder animerte de døde kroppene. Vold oppsto, og det viste seg at blindestokken til Shado var en lyssabel.

Etter å ha bekjempet åndene gikk turen til biblioteket. Der var det ingen, men noen hadde bedrevet hærverk. Det var to byster her, av jedimestrene Leinus og Qornah. Sistnevnte hadde fått hodet kappet av, og det var et holocron-formet hull i halsen. Verken Shado eller Kadavrin kunne merke noen holocron i Leinus-bysten. Kiri fant en hemmelig dør der det var en safe med det egentlige arkivet. Heltene la igjen stæsjet de hadde funnet til nå i det hemmelige rommet og gikk ned til andre kjellernivå.

Kadavrin tok peiling og gikk rett til en dør i den andre enden av etasjen. I det han gikk inn, befant han seg i arkivet igjen, der de døde kroppene begynte å reise seg igjen. De andre heltene merket bare at han falt om.

No vert det spanande, godtfolk! Det der var eit skralt valg av dør! Fylg med i neste bolken!

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License