Banthajegeren

Også kjent som "Katarsis" (skipet til Ka Ervix) og "Eye Of The Nexu" (skipet til podracinghelten "Krayt").

Skipet til våre helter. Ble kjøpt på Ylesia, og hadde da Hutt-symboler på sida. Det blir malt på spaceporten på Coruscant av noen gærne aliens.

Skipet er en ombygd GX1 Lantillian Short Hauler. Det har fem seter i cockpiten (det siste setet satt inn som en type "kapteins-stol" i midten bak de andre) og fire standardlugarer. Lasterommet er også gjort om til passasjerplass, dog ikke med separate rom. Det finnes noen nedfellbare køyesenger der.

I motsetning til hva som ble sagt tidligere har skipet faktisk en gun turret. Den er ikke spesielt bra i det hele tatt (4d10x2), sitter på taket av skipet, og adgang til den får man gjennom en luke i taket helt akter (se bildet). I midten av skipet er det en airlock både oppe i taket og nede i gulvet.

"Ræva" på skipet kan åpnes opp slik at man kobler akterenden fast til et annet skip for dokking, reparasjoner, cargo-overføring, osv. Når man lander på planeter bruker man derimot airlocken på undersiden til å komme seg ned på bakken. Den fungerer som en heis når man står parkert, og kan kontrolleres fra utsiden med en liten fjernkontroll, eller ved å åpne et panel og fikle med elektronikken (kke anbefalt).

Maskinrommet kan nås via en luke i gulvet ca der hvor stigen opp til gun turreten er, men alle teknikaliteter kan ikke nås derfra - enkelte ting må fikses ved å åpne paneler på utsiden av skipet, hvilket vil si at man må ut med romdrakt og mekke.

Skipet har ikke en skjoldgenerator (det er dog ikke et problem å kjøpe og installere en om ønskelig). Det har en transponder som presenterer navn på skipet og dets pilot Jethra Clash, og en navcomp som nettopp ble oppdatert på Tatooine. Det har en hyperdrive x2, og en backup hyperdrive x12, begge kan nåes gjennom luka i gulvet akter (maskinrommet). Det finnes ingen medbay i skipet, men man har et bad, og en kokkedroid, og et lite fellesrom i midten av skipet der det står en sofa og et holosjakk-sett som var ødelagt da skipet ble kjøpt, men ble fikset av heltene.

Etterhvert hadde en duros, en wookiee og et menneske i en GX1 Lantillian blitt sett litt for ofte i nærheten av trøbbel, så de bestemte seg for å bytte skip. Banthajegeren ble da overdratt Ailees Dar.

G_LAN_Short_Hauler_SL.png
G_LAN_Short_Hauler_E.gif
GX1.JPG
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License