Kadavrin Kitch

Alder: Ukjent (Antatt rundt 20)
Rase: Miraluka
Klasse: Kriger (og Jedi Youngling).

Væremåte:

Kadavrin er til tider litt rotløs og bortkommen. Han har mistet sin barndom og ungdomstid, og ser ut til å lete etter denne nå. Etter oppdraget på Felucia har han dog vært langt mer seriøs og konsistent.

Det hender fortsatt at Kadavrin til tider er litt frem og tilbake i oppførselen. Hans oppførsel kan innimellom virke nesten som et barn. Men som regel er han np mer intens, direkte og voksen. Og da virker han også ganske innsiktsfull og karismatisk.

Virker ganske godtroende og grei med å ha gjøre. Har ved at tidspunkt uttalt at han har bestemt seg å være passifist. Men like derpå, var han heller ikke så hard om å be om å være med å hoppe på noen Imperialister når det var tydelig det som skulle gjøres.
Er vel kanskje lettpåvirkelig av de eneste i universet som har vist han noe slags vennlighet på aldri så mange år.

Kan virke som om Kadavrin har litt små problemer med å innstille seg på en ny hverdag. Med circa en måned i frihet når man drar videre med nytt og større skip, kan det kanskje på et vis forståes.

Utsende:

Kadavrin virker som han av utsende er en fyr et stykke inn i 20 åra. Dette da utifra muskelbygning og det det at han har mange småarr på hendene og i ansiktet, som om han har vært i krigen i flere år. Han er både muskuløs og atletisk, og bærer seg som om han har vært i harde situasjoner før. Med historier om at han har vært "gladiator" på undergrunnskamper rundt om i Hutt-Space, så kan vel det stemme godt. Det er ikke sjelden at folk dør i de kampene, selv de som ikke faktisk ER til døden.

Kan en sjelden gang ha på seg rene og fine klær, og da tar han seg faktisk ganske godt ut. Men vanligvis går han i litt småskitne soldatklær, med et battleharness utenpå med mange lommer.

Har en svart visor som dekker en tredjedel av ansiktet hans. Det har kommet frem at dette delvis er fordi han er en miraluka, og dermed ikke har skikkelige øyne slik som menneskene har.
Han har mørkt svart hår og ganske lys hud.

Bakgrunn:

Det har kommet frem at Kadavrin i det minste i flere år har vært slave, og da brukt til undergrunnskamper i Huttese space og de nærliggende planetene rundt. Akkurat i hvor lang tid er han selv også heller usikker på. Hva han eventuelt gjorde før han var slave er han litt usikker på, men tror han kanskje var med sin far på forskjellige planeter. Før det dog var han på Coruscant, da nærmere sagt hos Jediene.

Der husker han å ha vært sammen en del andre gutter (Jedi Youngling), og at han fikk litt diverse trening av en liten grønn fyr. Han husker også at han to dager i uken trente sammen ei streng svartkledd Jedi dame i fekting. Han hadde vist et spesielt annlegg for dette.

Kadavrin har forklart at det aller meste før det siste halvåret er ganske fuzzy, antagelig på grunn av ukentlige sesjoner i The Electric Chamber for å gjøre han mer utholdene til smerte. Selv om han husker en lang rekke kamper ganske nøye, virker de fleste minner om det som skjedde mellom eller før disse er inngnitt i smørefett.

Relasjoner:

Kadavrin har få relasjoner, i det minste som han husker at han har.
De få han har en slags relasjon til nå er vel.

Grakuushhk:
Kadavrin ser på Grakuushhk som en alpha male. Siden han ser ut til å vite hva han driver med, og ser ut til å ikke ha noen problemer med å si han som skal gjøre. Det å vite han han skal selv gjøre er en god ting. Videre så liker Kadavrin Grakuushhk av den simple grunn av at han tok han med bort fra Tatooine og Hutt-space.

Kiri Vantai:
Kadavrin har stor respekt for Kiri. Ikke bare fordi hun er så sikker på seg selv og hva hun mener er riktig, men også fordi hun er så utrolig kompetent. Kadavrin er også litt redd henne, siden hun kjefter på han når han gjør noe hun ikke mener er riktig.

Batti:
Kadavrin syns Batti er en gøy fyr. Kadavrin føler han han slappe av 100% i nærheten av Batti, og ikke prøve å være noen som helst andre enn seg selv i hans nærvær. Post-Felucia har Kadavrin selv blitt mer seriøs, så er ikke alltid han har like mye tid til "morsomheter".

Barnab Valton:
System operatør på Resurgence. Rundt 25 og nerdete. God venn. En av de veldig få.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License