Kargaaahk

En liten jungelmåne som går i bane rundt en gasskjempe i et ellers dødt system på veien mellom Kashyyyk og Coruscant. Det finnes ingen faste bosetninger på månen, men det hender wookieer drar dit for å jakte på ville f'naargher, månens apex-predator, som holder til rundt ekvator. Ellers er månen et ubesudlet paradis, og wookieene legger stor innsats i å la det forbli slik. Såvidt noen vet er ikke Imperiet klar over at månen finnes.

Mekanikeren Garrick ble satt igjen der sammen med noen forsyninger etter at det ble klart at heltene ikke kunne overlevere ham til myndighetene på Coruscant. Trandoshaneren Ssurg har lidd en liknende skjebne, og felucianeren Anemone bodde der før heltene fant ut at hun kom fra Felucia. Etter at Resurgence ble skutt ned, var denne månen midlertidig hjemsted for en del av det overlevende mannskapet. For tiden er det ingen intelligente skapninger som bor der.

Det er en sonde som går i bane rundt Kargaaahk; denne brukes av heltene og av Bail Organas stråmenn til å legge igjen beskjeder til hverandre.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License