Kiri Vantai
kiri.jpg

Art: Duros
Alder: 25
Class: Scout, Jedi


Bakgrunn

Kiri vokste opp i en velstående familie. Familien besto av hennes foreldre, som jobbet som piloter i et transportbyrå, og hennes tre søsken. De tidligere årene hennes foregikk ombord på diverse skip rundt om i galaksen, helt til foreldrene slo seg ned på Duro for å gi barna større tilknytning til hjemplaneten.

Da hun kom til skjels år og alder, dro Kiri fra Duro for å se galaksen. Beste måten å gjøre det på var som pilot for et romskip. Hun fikk jobb for den sleske Killian Lannet, som drev med persontransport til alle galaksens kanter med firmaet Lannet Transport. Finanskrise, krig og annet dritt gjorde at markedet brøt sammen og hun mista jobben. Deretter fikk hun jobb som lavt betalt bartender-drinkmikser-trøste-stormtrooper-dame i baren Den Syngende BanthaAnaxes, der hun drømte om eget romskip og gylne tider.

Hadde det vært rettferdighet i verden, så hadde de gylne tidene begynt i 17 BBY, da hun fikk jobb som pilot for en utsending fra det galaktiske senatet, men i stedet viste det seg å være opptakten til en verden full av problemer. Ikke bare viste det seg at Imperiet var mist like korrupt som Republikken hadde vært, men hun viste seg også å ha forbindelse til Kraften, noe som ville være svært farlig om kom fram. Som om ikke det var nok, dukket hennes søster Felanil opp igjen, og viste seg både å være Kraft-sensitiv og jobbe mot Imperiet. Det å være kraft-sensitiv ble mindre skummelt da det viste seg at Grakken også hadde slike evner og hun fikk litt opplæring av Zanga Nell og den pussige skipsdoktoren Kadavrin. Etter litt for mange slitsomme turer med Grakkens håpløse protokolldroide har nå Kiri kjøpt en 3-Po protokolldroide og en Astromech for å gjøre livet litt letteret, i tillegg har de ansattt Podracingmekanikeren Batti for ekstra hjelp med å holde romskipet i tipp-topp stand. Som følge av Pod-racing eventyret på Tatooine under dekknavnet Crayt ble Kiri kjent i hele Galaksen, men hun viser liten interesse for tilhengerene sine og deres tilnærmelser.

Væremåte

Kiri er ei trivelig og glad dame som elsker mest av alt å fly romskip og se nye steder. Går stort sett i sine fluffy kushiban-tøfler ombord i romskipet. Hun er ikke den som snakker høyest eller mest, men framstår som stillferdig snarere enn sur, men kan også være litt sjefete hvis hun føler det er nødvendig. De som ikke kjenner henne kan mene hun er kald, men hennes skipskamerater, som så henne på Felucia, vet at hun ihvertfall iblant viser følelser for andre. Hun bruker litt tid på å varme opp til fremmede, og det er stort sett bare andre duroser hun oppsøker for selskap når de er ute på tur. Ellers trives hun best i skipet sitt.

De forskellige skipene de har hatt og da spesielt Banthajegeren og Audacious har hun betraktet som sine egne, selv om eierskapsforholdet i følge de andre strengt tatt har vært litt mer ullent. Hun har sterke føringer på hva hun vil gjøre med skipet, og hva de andre får gjøre eller ta med ombord.

Relasjoner

  • Hennes første arbeidsgiver, Killian Lannet.
  • Diverse folk som hun har servert drinker til og jobbet sammen med på "Banthaen".
  • Kiris familie
  • Kiri er glad i folka hun reiser med selv om de oppfører seg litt rart, men hun er aller mest glad i skipet sitt fordi det er glætt.
  • Fasinert av Anemone.
  • Har medfølelse med Garrick som til stadighet blir herset med av Grakken og Cedine.
  • To piloter, Tereta og Tep Plund fra Resurgence.
  • Regnskapsfører til Darga.
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License