Persongalleri

Biroller med egen side

Dar, Ailees
Zabrak. Søstera til Douca Dar. Se gjesteroller.

Nalant, Kaz
Twi'lek, grønn. Tidligere senator for Ylesia, og etter dette etterretnings- og inspektøransvarlig for Imperiets propagandagruppe. Tidligere karriere innen romfart. Deretter arbeidsgiver for heltene. Nå i fri utfoldelse på Tatooine etter en dramatisk redningsaksjon fra Imperiets fangenskap.

Nell, Zanga
Clawdite, tidligere Padawan.

Oona, Abisuu og Sorunti, Melat
To twi'lek-slavinner befridd av KadavrinCato Neimoidia.

Organa, Bail
Menneske, senator for Alderaan.

Yarua (kjent person)
Wookiee og tidligere senator for Kashyyyk i det Galaktiske Senatet (senere også i det Imperielle Senatet, frem til sin arrestasjon). Den tidligere sjefen til Grakuushhk. Arrestert i 18 BBY for sin støtte til wookienes opprør mot Imperiet - wookiene nektet å utlevere Jedier som skjulte seg på planeten. Holdes fengslet på Kashyyyk etter en avtale Grakuushhk gjorde med senatet og wookiee-opprørere.

Snilliser

Aeelo
Zabrak. Heltenes kontakt på Abregado-rae.

Anemone
Også kalt "Blomsten". En vennligsinnet felucianer som var tatt til fange av Black Sun, men befridd av heltene. Fraktet til Kargaaahk før heltene kunne kommunisere med henne, og ikke visste helt hva hun var. Senere fraktet tilbake til Felucia.

Bunt, Petrin
Neimoidier. Teknisk ekspert og reisende med skipet til Dellic Drons. Ble satt av på Mon Calamari etter Drons' arrestasjon. Heltene traff ham igjen der da de var på vei fra M'haeli.

Ch'no
H'drachi-mystiker. Vet urovekkende mye om heltene. Ble sist sett da han avleverte en spådom om at heltene skulle redde kong Lasinko Morakis av M'haeli fra å dø. Hans skjebne er ukjent etter at N'croth ble bombet.

Dangos
Feeorin. Utkaster på Den Syngende Bantha. Rimelig diger. Fåmælt. Blå hud, stammetatoveringer oppover armene og i ansiktet. Visstnok nå, i følge Shivvan Thal, arrestert på grunn av vold.

Dar, Douca
Zabrak. Bror til Ailees Dar. Tidligere jedi, ble såvidt reddet fra å falle til den mørke sida da heltene var innom Iridonia.

Deneva, Maymuna
Kjent som "Maya". En av Bail Organas spioner og sikkerhetsansvarlige. Har et godt øye til Kadavrin.

Denia
Jedimester. Ble reddet fra Cato Neimoidia av heltene. Gammel og gebrekkelig.

Dewryyn
Wookieedame som etter alt å dømme styrer Folkefronten for et fritt Kashyyyk mens Rhaasguu er borte.

Garrick
Menneske. Maskinist på romtransporten Coriolis. Ble tatt til fange av våre helter etter å ha vært delaktig i et frigjøringsforsøk på Yarua på Kashyyyk, men innrømmet i fangenskap å vite mer enn sunt var om Kiri og hennes søster. Satt vekk på en skogmåne fordi ingen ville levere ham inn til myndighetene, og ingen ville drepe ham. Senere flyttet derfra, og sist sett på Tatooine.

"Høvdingen"
Felucianer. Gammel og vissen. Ga heltene råd om å ikke bli "en del av mørket".

Ishi, Torc
Gotal, bor på Antar 4 i en staselig villa. Sto etter eget utsagn litt for nær noe kriminalitet, og ble arrestert og slavebundet av Imperiet. Reddet av medlemmer av FFFFK.

Kano, Asparon
Togruta. Nylig avgått senator for Shili, og den som overbeviste Grakuushhk om å forlate Imperiets tjeneste. Sist sett på Ylesia.

KLK-6
Klone fra Kamino. Tidligere soldat for Republikken under Klonekrigen. Del av den siste batchen med kloner som ble ferdigstilte fra Kamino i sin tid. Første han ble sett, hadde han skadet beinet og led sannsynligvis av en infeksjon. Dukket igjen opp på planeten under Geon-05, og da i dramatisk verre tilstand. Kommet til hektene igjen etter et kirurgisk inngrep fra Grakuushhk. Sist sett på Mon Calamari.

La'phan, Syaree
Bothan-servitrise på Den Syngende Bantha. Brun pels, gullringer i ørene. Ler mye.

Mandrake, Vazus
Menneske. Slåss for separatistene under klonekrigene. Bosatt på Felucia.

Miseen; Ch'doon og Ka'ara
Bothanere. Passasjerer hos Dellic Drons, overraskende nok ikke under falske navn. Smuglet store mengder våpen til Ylesia, uvisst av hvilken grunn. Stakk av da Drons ble arrestert, prøvde først å slå ut heltene så de kunne få med seg cargoet sitt, men den gang ei. Heltene traff dem senere på Coruscant idet deres forhold til Imperiet fikk det siste skuddet for baugen.

Morakis, Lasinko
Konge på M'haeli. Reddet av heltene fra et attentat etter et syn fra mystikeren Ch'no.

Olla, Peone
Twi'lek-servitrise på Den Syngende Bantha. Får mest tips av alle. Gråhvit hud, og store, fiolette øyne. Liker å pynte seg. Flørter med alle.

Plund, Tep
Kel dor. Navigatør på Resurgence.

Rhaasguu
Wookiee. Tidligere geriljaaktivist på Kashyyyk, leder for FolkeFronten For Et Fritt Kashyyyk. Overbevist av Grakuushhk om å legge ned våpnene og ha tro på Imperiet. Nå sporløst forsvunnet etter å ha dratt til Rwookrrorro for å undersøke hvor det var blitt av de andre wookieene fra klanen, fast i troen på at det måtte være en fornuftig forklaring på det.

Ssurg (død)
Trandoshaner. Tidligere soldat for Trandoshanske Nasjonalister. Døde i angrepet på starporten på Coruscant, idet han forsøkte å hjelpe heltene med å redde Kaz Nalant i bytte for å bli skysset hjem til Dosha.

Talann, Maynard
Menneske. Kokk på Den Syngende Bantha. Middelaldrende, mørkhudet, glattbarbert, chubby, blid. Synger mens han arbeider.

Tereta
Duros. Pilot på Resurgence.

Thal, Ryan
Menneske. Sjefen til Kiri. Eier kantinaen Den Syngende Bantha. Ung, men ikke naiv. Skeptisk til det meste. Rimelig kjekk, med langt mørkt hår og et lite "skurkeskjegg".

Trigit, Caleb
Kaptein, lojal til Bail Organa. Menneske. Bruker Resurgence som base.

Valton, Barnab
Menneske, venn av Kadavrin. Jobber på Resurgence som tekniker. Rundt 25 år, litt rund og nerdete.

Vantai, Felanil
Duros og Kiris eldre søster. Lenge antatt omkommet etter en romskipsulykke i 19 BBY, der hun var en av pilotene. Nylig funnet i live og ved god helse på planeten under Geon-05, og fikk sitte på til Duro i Banthajegeren.

Varth, Gilder
Tidligere imperiell admiral, nå overløper og tyster for Bail Organa.

"Veiviseren"
Felucianer. Kraftsensitiv og visstnok klarsynt.

Verana, Adrian
Kaptein og øverstkommanderende for Resurgence.

Warck/Marek, Ilan
Krimmis og undergrunnsgladiator fra Tatooine. Ekspert på dødelig nevekampteknikk. Har tilknytninger til dusørjegermiljøet. Sist sett på Tatooine.

Yuqsem
Aleena; Battis tremenning. Drev en tech-sjappe på M'haeli sammen med ektemannen Gax. Hadde tre unger; Tatti, Yxi og Zamm. Da ektemannen og to av ungene omkom under bombingen av N'croth, flyttet hun til Mon Calamari sammen med minstemann.

Skurkiser

Albas, Sandroc
Arkanian bountyhunter. Pen, men utrivelig, med et stygt arr fra venstre munnvik til øret, som blotter tennene på venstre side. Hevet av skipet på Ylesia etter at heltene fanget ham på Mon Calamari og fikk info ut av ham. Dukket opp på Tatooine og ble tatt på fersken i å forsøke å sabotere Kiris pod. Overlatt til Kaz Nalant, som skulle "ta seg av ham".

Demos, Igren
Neimoidier. Majordomo for Durga the Hutt. Høyreist og arrogant. Kraftsensitiv, ganske sikkert falt til den mørke sida. Jedimester Denia sier han er en skumlis.

Drons, ?
Søsteren til Dellic. Visstnok på jakt etter heltene for å ta hevn.

Drons, Dellic (død)
Menneske. Pilot og skurkaktig fyr som våre helter kom i kontakt med i Coruscants underverden. Mistenkt av Kaz Nalant for å være en av de som sprer propaganda imot Imperiet (bekreftet). Også mistenkt for å tjene seg rik på å ta med aliens og andre vekk fra the core mot urimelige summer (delvis bekreftet). Drons har vist seg å være en Black Sun-operativ, og ble arrestert av våre helter ved innfart til Ylesia. Ble senere henrettet for høyforræderi på Coruscant.

Greedo den Eldre
Rodiansk klansleder for klanen Tetsu på Rodia. Involvert i en borgerkrig om kontroll over planeten.

Harraz, Kasi
Zygerrian. Slavehandler. Eier sitt eget skip. Heltene møtte ham på Bespin, og slåss mot ham der, men leide ham senere til et angrep mot Kashyyyk.

Jebem
Arrete twi'lek-skumlis som har sverget på at han skal "ta" Kadavrin. Sist sett på Cato Neimoidia.

Korgan (professor)
Leder for forskningsstasjonen Geon-05.

Navikthered.JPG

Navik den Røde
Klansleder for Chattza-klanen på Rodia. Involvert i en borgerkrig. Sympatiserer med Imperiet, og har nettopp inngått en avtale om å innlemmes i Imperiet mot støtte til å vinne borgerkrigen. Navik har fått sitt kallenavn på grunn av en flekk med rødlige skjell han har på kinnet.

Nouffa, Ceelee (død)
Bountyhunter i Albas' gjeng. Støgg gungan-kvinne med bare en øyestilk, stråhatt, og cesta. Ble drept av Ilan Marek idet hun forsøkte å innhente bountyen på ham.

Saluka-Basheer "Jegeren" (død)
Bountyhunter i Albas' gjeng. Yarkora med fiolette snazzy klær med gullbroderier, bling, rifle, og turban. Stakk avgårde etter at Kiri skjøt ham et par ganger. Senere skamdrept av CedineAbregado-rae.

Tarkin, Admiral Wilhuff (kjent person)
Menneske. Admiral i den Imperielle Marine. Middelaldrende, høy og tynn, med en sterk tilstedeværelse og autoritet. Alltid glattbarbert, stram, og uniformert. Fryktinngytende, sier hans fiender. Mektig, sier hans venner.

Zirck
Rodian. En av adjutantene til Navik den Røde.

Andre/ubestemt

Callas, Ioran
En av ildsjelene bak StarPod, Inc. Ingeniør. Stort fan av Krayt.

Darga the Hutt
Hutt som styrer krimmen i hengebyen Zarra på Cato Neimoidia. Innblandet i Imperiets "Prosjekt Sarlacc", noe som blant annet innebærer salg av slaver og tibannagass.

Demuur
Duros. Styrmann på romtransporten Coriolis, som forulykket (eller "forulykket") i 19 BBY. Satt av på Duro.

Ellom, Lyrio
Duros, hyperspacetekniker som fikk sparken samtidig som Kiri. Lettere alkoholisert og deprimert. Pleier å komme til Den Syngende Bantha for å drikke og klage sin nød til alle som gidder å høre på.

Entar, Arcen
Menneske, og Cedines gamle flamme. Tidligere leiesoldat på oppdrag for Imperiet, nå innrullert i infanteriet og stasjonert på Geon-05. Opprinnelig fra Naboo, men kjempet på Imperiets side i The Second Battle of Naboo, i samme tropp som Cedine. Muskuløs og ganske kjekk.

Erdan
Menneske. Helt vanlig dude. Kompisen til Dellic Drons. Arrestert av Imperiet, men senere rømt fra en fangetransport som ble angrepet av heltene for å frigi Kaz Nalant.

Farghan
Bith. Guidet heltene rundt Cloud City.

Foxx
Bothaner. Navigatør på romtransporten Coriolis, som ble antatt forulykket i år 19 BBY. Foxx overlevde sammen med Felanil, Garrick og Demuur, og ble plukket opp av Banthajegeren og kjørt til Duro.

Fssh'k
Trandoshaner. Våpenbygger med en litt lyssky butikk i Cloud City. Tykk og arrogant.

HK-87 og HK-88
To kloner fra Kamino som pleier å drikke på Den Syngende Bantha. Begge er Stromtroopers. De sier de føler seg som brødre, siden de alltid har gjort alle sine oppdrag sammen.

Jax
Menneske. Stor og sterk, kompisen til Dellic Drons. Arrestert av Imperiet, men senere rømt fra en fangetransport som ble angrepet av heltene for å frigi Kaz Nalant.

Joon, Rebo
Zylus Joons sønn, og da altså Cedines nevø. Creepy liten unge. Bor på Anaxes.

Joon, Zylus
Menneske. Den ganske mye eldre halvbroren til Cedine, fra farens første ekteskap. Jobber som romskipsmekaniker på spaceporten på Anaxes. Middelaldrende, ganske tynn og hengslete, litt blek, med mørkt hår og skjegg. Trivelig type.

Kelko
Rodian. Jobber for Black Sun, noe heltene fant ut etter å ha reddet ham ut fra en vræka lastespeeder på Tatooine. Smugler tydeligvis datapads.

Lannet, Killian
Menneske. Kiris tidligere sjef, fortsatt sjef for Lannet Transport. En tidvis vennlig, men som oftest businessorientert kar. Litt tykk og litt slesk. Har et kunstig bein, siden han mistet sitt i en romskipsulykke for noen år siden.

Macoom, Løytnant Darek
Menneske. Lagleder for leiesoldatlaget til Cedine og Arcen under slaget på Naboo. Han er i tredveårsalderen, muskuløs og bredskuldret, røyker sigarer, og synes det er pysete å bruke hjelm i kamp. Hodet og ansiktet hans er derfor fullt av skjemmende arr. Stygg i munnen i kampens hete, men spanderer gjerne en drink og et klapp på skulderen i fredstid.

Manteer, Jasom
Menneske. Nåværende senator for Kashyyyk, etter Yaruas arrestasjon. Sjarmerende og karismatisk. Middelaldrende, glattbarbert, ganske høy til menneske å være. Den tidligere sjefen til Grakuushhk, etter Yarua. Nylig frikjent fra en smuglingsanklage.

Naxeema, Pax
En av ildsjelene bak StarPod, Inc. Investor. Stort fan av Krayt.

Raden, Warrick
Devaronier. Håndtlanger for Darga the Hutt. I unåde hos Darga. For tiden holdt i varetekt på fregatten Resurgence.

Thal, Shivvan
Menneske. Lillebroren til Ryan. Jobbet som hyperspacetekniker for Lannet Transport. Ikke så skeptisk som broren, men rimelig forsiktig likevel. Også rimelig pen å se til. Ligner sin bror, men er kortere av vekst og håret er kortklipt. Sist sett på Abregado-rae, der han hadde havnet etter at han vervet seg til Imperiets hær og ble sersjant. Hjalp heltene å unnslippe Imperiet på Abregado-rae.


Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License