Shado Nabeema
Shado.jpg

Art: Menneske
Alder: 43
Yrke: Kurvfletter og Kraft-forståsegpåer


Bakgrunn

Heltene fikk i oppdrag å finne en tilstedeværelse i Kraften på Ylesia. Det viste seg å være en blind fyr med langt, tjafsete hår og skjegg, med fillete klær og hvit stokk, og som livnærte seg som kurvfletter. Han bodde i et hus der det var mørkt og luktet litt rart. Han hadde også ei kusine som het Arta.

Etterhvert viste det seg at han hadde vært jedi, men at han hadde vært borte fra ordenen i tjue år. Til de som har spurt, har han antydet at han tilbrakte mesteparten av dem i en hule på Ruusan.

Væremåte

Shado virker ganske avslappet. Han er glad i te og kryptiske bemerkninger. Den hvite stokken han bestandig går med, er en lyssabel. Etter at heltene plukket ham opp, har han klippet håret kort og er glattbarbert, men han går fortsatt med bind for øynene (mange, særlig mennesker, blir litt satt ut av to tomme øyehuler). Selv sier han at det å være blind ikke er til noe stort hinder for ham.

Relasjoner

Arta Nabeema

Shados kusine i Peace City. Hun har mann og fem barn, og kommer og vasker og rydder til ham en gang i blant. Shado har sagt at hun ikke behøver å komme i neste uke, for han må reise bort kanskje et par uker eller et år.

Kiri Vantai

Selv om hun kan virke litt bisk av og til, så har Shado stor sympati for durospiloten. Det kan ikke være bare lett å hanskes oppdagelsen av sitt eget forhold til Kraften samtidig som man er belemret med skrullinger som Kadavrin og Batti.

Kadavrin Kitch

Denne gutten har et skrikende behov for veiledning. Det er bare så synd at hans første innskytelse når han får det er å løpe skrikende vekk ved første anledning. Shado vurderer å ta ham litt under vingen, han er bare ikke sikker på om han har kapasitet til å påføre seg selv så mye smerte uten å falle til den mørke sida.

Batti

Batti er farlig. Ikke bare er han ravende kriminell, han er også en dårlig innflytelse på Kadavrin.

Abisuu og Melat

Kompetanse og selvstendighet er begreper disse to ville ha nytte av. Melat er i siget når det gjelder det første. Abisuu hjelper av og til Shado med å barbere seg og sånt.

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License