Zanga Nell
Zanga_Nell.jpg

Jedi som var rådgiver for Navik den Røde. Menneske. Hun sluttet i jobben fordi hun ikke støttet hans forsøk på å ta over planeten. Levde siden sammen med klonen KLK-6 i en liten hytte på landsbygda, der hun dyrket grønnsaker og nedkjempet folk og andre som kom for å drepe henne.

Zanga Nell er slank og tilsynelatende relativt ung. Da heltene møtte henne hadde hun på seg en kjortelaktig klesdrakt i fiolett- og rosatoner med hodetørkle som kun viste ansiktet og hendene, men hun skjulte også ansiktet delvis bak et gjennomsiktig slør. Klærne bar preg av å ha vært fine en gang, men nå var de slitte og velbrukte. Lyssabelen hadde hun i ermet, og den hadde et gult blad da den var tent. Grakuushhk synes å huske at hun hadde blå øyne, og at hun så litt gusten ut, som om hun var syk.

Hun er neppe på Rodia lenger etter at hun ble høflig oppfordret av Grakuushhk til å flytte.

Da våre helter var på planeten under Geon-05 vise hun seg ikke, men KLK-6 var der, og durosen Linni hadde på seg klærne hennes. Linni ble skysset til Duro, der Kiri fikk et notat undertegnet "Z". Ikke mystisk i det hele tatt, neida.

Da heltene skulle frakte tidligere senator Yarua til et fengsel på Kashyyyk, ble de overfalt av blant annet noe som så ut som en wookiee med en gul lyssabel. Det var beviselig ikke en ekte wookiee, og den snakket basic med damestemme. I tillegg ble det funnet et fiolett og rosa skjerf i området.

Sist heltene møtte Zanga var på Abregado-rae, der heltene plukket henne opp. Dette var etter at de hadde brutt med Imperiet. Under overfarten viste det seg at hun var en clawdite. Hun er nå i besittelse av en falsk ID med navnet Geela Zahn.

Læremesteren hennes var bothanen Essryn Del'rov.


Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License